Trigubas nusikaltimas: automobilį pavogusi mergina pasižymėjo dar dviem dalykais

Pasivažinėti panorusi mergina sugebėjo nepastebėta „pasiskolinti“ automobilį. Ją sustabdžius paaiškėjo ir daugiau neigiamų detalių.

Mergina buvo sustabdyta apie 1 val. nakties.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mergina buvo sustabdyta apie 1 val. nakties.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 5:16 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, vasario 14-osios naktį, apie 1 val., Kėdainiuose pareigūnai pastebėjo įtartinai kelyje manevravusį automobilį „Opel“ ir sustabdė jį patikrinimui. Paaiškėjo, jog automobilį vairavo mergina, gimusi 2001 m. Ji ne tik neturėjo teisės vairuoti, bet ir buvo neblaivi. Pasivažinėti automobiliu panorusiai merginai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,59 prom.

Paaiškėjo, kad šio automobilio savininkas yra 1998 m. gimęs jaunuolis, kuris nieko net įtarė apie šį įvykį. Buvo susisiekta su transporto priemonės savininku, šis tuo metu buvo svečiuose. Patvirtino, jog automobilio bei kišenėje buvusių raktelių neberanda. 

Asmeniui, įvykdžiusiam automobilio vagystę, gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.