Vilniaus pareigūnai su įkalčiais sulaikė automobilį apvogusį vyrą

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnams su įkalčiais sulaikė ir į areštinę uždarė vyrą, įtariamą vagyste. Jis policijai gerai žinomas, anksčiau teistas už analogiškas nusikalstamas veikas.

Vyras pavogė planšetinį kompiuterį.<br>K.Bivainio asociatyvi nuotr.
Vyras pavogė planšetinį kompiuterį.<br>K.Bivainio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-19 15:16

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK, vasario 12 d. apie 4 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 3-iosios kuopos 3-io būrio vyriausieji patruliai skubėjo į iškvietimą Krivių g. – namo gyventojas pastebėjo, kaip įtartinas asmuo bando įsilaužti į automobilį „Toyota Prius“.

Netrukus įvykio vietoje patruliai sulaikė vyrą (gim. 1983 m.), pas jį rastas ir iš šio automobilio pavogtas planšetinis kompiuteris „Samsung“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Tyrimo metu Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato tyrėjai išsiaiškino, kad šis trisdešimt penkerių metų vyras yra padaręs ir daugiau vagysčių iš automobilių sostinės Genių g., Pergalės g., Parko g., Vandens g., Krivių g.

Įtariamasis neturi nuolatinės gyvenamosios vietos, niekur nedirba, anksčiau teistas už analogiškas nusikalstamas veikas 16 kartų. Jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trim mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.