Girtas sūnus sulaikytas dėl smurto prieš savo neblaivią motiną

Smurtas konflikto metu, peilis, ginklas, girtas vairavimas... Per vieną dieną – net keli neblaivių kauniečių padaryti pažeidimai. 

Išgėręs vyriškis ryte peiliu užsipuolė sugyventinę.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Išgėręs vyriškis ryte peiliu užsipuolė sugyventinę.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 10:05 AM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, antradienį, apie 10 val. ryto, Kaune, Kybartų g. esančiame gyvenamajame name vyko išgertuvės. Jų metu neblaivus (2,74 prom.) vyras (gim. 1977 m.) peiliu sužalojo sugyventinę (gim. 1971 m.). Moteriai ligoninėje buvo suteikta medicininė pagalba, o tada ji buvo išleista gydytis ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Kiek vėliau, apie 13 val., Pylimo g. neblaivus vyras (gim. 1974 m.) smurtavo prieš irgi neblaivią motiną (gim. 1950 m.). Vyriškiui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – net 3,51 prom., o jo mamai nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,11 prom. Vyras sulaikytas.

Popiet, apie 15 val., S. Lozoraičio g., sporto aikštelėje, neblaivus (1, 62 prom.) vyras (g. 1960), ten žaidusiems nepilnamečiams grasino daiktu, panašiu į ginklą su optiniu taikikliu. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tačiau nereikia nuvertinti ir moterų. Tą pačią dieną, apie 16 val., Kėdainių rajone, Jaugilių kaime pareigūnai sustabdė neblaivią automobilio „Hyunday“ vairuotoją. Moteriai (gim. 1978 m.) nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,72 prom. Dar daugiau – ji netgi neturėjo teisės vairuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.