Reidas Palangoje: prie naktinio baro „sužvejotas“ narkotikų prekeivis, įkliuvo ir pirkėjai

Šeštadienio naktį policija narkotikus aptiko dvejuose Palangos „taškuose“ – iš pradžių buvo sulaikyti galimi kvaišalų pirkėjai, o paskui įkliuvo ir prekeivis.

 Palangoje prie naktinio baro įkliuvo kvaišalų prekeivis. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Palangoje prie naktinio baro įkliuvo kvaišalų prekeivis. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-20 12:12

Maždaug pusę dviejų mieste budėję policininkai ties Vasario 16-osios ir Plytų gatvės sankryža pamatė automobilį „Honda Civic“ ir šalia jo stovinčius jaunus vyrus. Pareigūnams jie sukėlė įtarimų.

Specialiai išmokytam tarnybiniam vilkšuniui buvo duota komanda ieškoti kvaišalų – keturkojis netrukus parodė, jog narkotikai laikomi mašinos daiktadėžėje. Greta prezervatyvų buvo aptiktas popierinis lankstinukas su augalinės kilmės narkotinėmis medžiagomis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotikų laikymo.

Apie 2 valandą už kelių šimtų metrų esančioje Vytauto gatvėje buvo pastebėtas jaunuolis, prie baro prekiaujantis narkotikais.

Ne tarnybos metu jį išvydęs policininkas skubiai informavo savo budinčius kolegas, kuriems atvykus, 19 metų vaikinas dar nebuvo pasišalinęs. Pareigūnams pasiteiravus, aš neturi draudžiamų daiktų, jis atsakė: „Nežinau“.

Šio kvaišalų prekeivio kišenėse vietos komisariato darbuotojai aptiko maišelį su 32 rožinės spalvos tabletėmis. Jam iškelta byla dėl kvaišalų prekybos.

Nors abiejų patikrinimų metu buvo aptikti skirtingų rūšių narkotikai, neatmetama, kad prekeivis gali būti susijęs su jaunuoliais, netoli nuo jo panašiu laiku stovėjusius prie automobilio „Honda“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.