Sezono pradžia Palangoje: ralis kiemuose ir paslėpti narkotikai

Naktiniu Palangos gyvenimu jaunuoliai mėgaujasi neišlipdami iš automobilių  ir svaigindamiesi narkotikais. 

 Surasti paslėptus narkotikus pareigūnams padėjo tarnybiniai šunys. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr. 
 Surasti paslėptus narkotikus pareigūnams padėjo tarnybiniai šunys. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-04 11:56, atnaujinta 2019-05-04 11:57

Naktį iš penktadienio į šeštadienį kurorto pareigūnai dviejuose automobiliuose  aptiko paslėptų kvaišalų. 

Dar vienas automobilis buvo iškrėstas Klaipėdoje. Dviejuose automobiliuose  paslėptus narkotikus padėjo surasti tarnybiniai policijos šunys.  

Penktadienį, apie 14 valandą, Klaipėdoje, Kairių gatvėje, su tarnybiniu šunimi  patruliavę uostamiesčio Patrulių rinktinės pareigūnai prie Kuršių marių pastebėjo  automobilį „Volvo“, prie kurio stovėjo trys vyrai. 

Pamatę policininkus, jie akivaizdžiai sunerimo, o toks jų elgesys sukėlė pareigūnų  susidomėjimą. Atidarius automobilį, į jį iš karto įšoko tarnybinis šuo Troja,  o patruliai iš jo elgesio suprato, jog salone gali būti draudžiamų medžiagų. 

Tuomet 22 metų vairuotojas parodė, jog vairuotojo sėdynėje, tarp atlošo  ir sėdimos dalies slėpė augalinės kilmės medžiagą. Jaunuolis sulaikytas ir  pristatytas į Klaipėdos policiją. 

Naktį į šeštadienį darbo netrūko ir Palangos pareigūnams.  Praėjus kelioms minutėms po vidurnakčio, Druskininkų gatvėje patruliavęs policijos ekipažas pastebėjo gyvenamojo namo kieme dideliu  greičiu važinėjantį automobilį BMW. 

Apžiūrėję automobilio keleivius, pareigūnai iš jų paėmė žalsvos augalinės kilmės medžiagos.  Jaunuoliai ryto sulaukė Palangos policijos komisariate. 

Maždaug po valandos, Ronžės gatvėje patruliams įtarimų sukėlė automobilyje „Peugeot“ sėdinti kompanija. 

Tikrinant šio automobilio vairuotoją ir keleivius, tarnybinis šuo Gėris  aptiko iš salono išmestą ir po durelėmis gulintį 10 eurų banknotą su baltos spalvos milteliais.  Įtariama, jog tai narkotinės medžiagos.

Automobilio salone, sėdynės kišenėje  pareigūnai aptiko folijos  lankstinuką su augalinės kilmės medžiaga, galimai narkotikais. Šio  automobilio  ekipažas taip pat atsidūrė policijos komisariate. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.