Kauniečiai vogti automobilių važiuodavo į Vilnių – vienas sulaikytas tik po ilgų gaudynių

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du kauniečius (gimusius 1979 m. ir 1969 m.), įtariamus automobilių vagystėmis. Per kratas jų namuose ir kitose patalpose rasta daug vogtų automobilių dalių, įranga, skirta vogti automobilius.

 Kauniečiai vogti automobilių važiuodavo į Vilnių – vienas sulaikytas tik po ilgų gaudynių.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Kauniečiai vogti automobilių važiuodavo į Vilnių – vienas sulaikytas tik po ilgų gaudynių.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2019, 2:44 PM, atnaujinta May 8, 2019, 2:48 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, kriminalistai, atlikdami ikiteisminius tyrimus, išaiškino du Kauno miesto gyventojus, kurie sostinėje vogė automobilius „Toyota Land Cruiser“.

Balandžio 26-ąją pareigūnai surengė pasalą – abu vyrai buvo sulaikyti su ką tik sostinėje pavogtu automobiliu „Toyota Land Cruiser“. Vienas iš įtariamųjų nepakluso policijos reikalavimams sustabdyti transporto priemonę, tačiau po ilgo persekiojimo buvo sulaikytas Jonavos rajone.

Per kratas įtariamųjų vagystėmis namuose ir naudojamose garažuose rasta daug vogtų automobilių dalių, įranga, skirta vogti automobilius. Jiems pareikšti įtarimai dėl penkių automobilių vagystės, manoma, kad bus nustatyta ir daugiau jų padarytų nusikaltimų.

Vilniaus miesto apylinkės teismas šiems įtariamiesiems skyrė kardomąją priemonę – suėmimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.