Kvailumo viršūnė: klaipėdiečiui grėsė 15 eurų bauda, bet jis pareigūnams davė 20 eurų kyšį

Jei būtų renkami kvailiausi metų pažeidėjai, į šį titulą galėtų pretenduoti vienas klaipėdietis, pareigūnams davęs 20 eurų kyšį. Įdomiausiai tai, kad bauda jam grėsė mažesnė, nei duotas kyšis, dėl kurio vyras dabar turės aiškintis teisėjams.

 Klaipėdiečiui grėsė 15 eurų bauda, bet jis pareigūnams davė 20 eurų kyšį.<br> Facebook/Klaipėdos apskrities policija nuotr.
 Klaipėdiečiui grėsė 15 eurų bauda, bet jis pareigūnams davė 20 eurų kyšį.<br> Facebook/Klaipėdos apskrities policija nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-08 13:43, atnaujinta 2019-05-08 14:01

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Klaipėdos apskrities policija, trečiadienį Klaipėdoje, Minijos g., Kelių policijos tarnybos pareigūnai sustabdė automobilį „Toyota Sienna“, kurio 59 metų vairuotojas nesegėjo saugos diržo.

Pareigūnui paprašius automobilio ir asmens dokumentų, vairuotojas, tikėdamasis išvengti administracinės atsakomybės, tarp pastarųjų įdėjo 20 eurų banknotą.

„Bauda už važiavimą nesegint diržo nuo 30 iki 50 eurų, nebaustas vairuotojas galėjo tiesiog gauti pusę minimalios baudos – 15 eurų ir važiuoti namo. O dabar štai – protokolas už diržo nesegėjimą ir ikiteisminis tyrimas už pareigūno papirkimą“, - pranešė Klaipėdos apskrities policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“