Klupinėjo pareigūnai: kariškis susimušė klube, pasienietis sėdo prie vairo girtas

Šį savaitgalį dėl įvairių pažeidimų problemų turėjo „jėgos struktūrų“ atstovai, kuriems iškeltos baudžiamosios, administracinės, drausminės bylos.

 Savaitgalį dėl įstatymų pažeidimų problemų turėjo "jėgos struktūrų" atstovai. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
 Savaitgalį dėl įstatymų pažeidimų problemų turėjo "jėgos struktūrų" atstovai. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2019, 9:20 AM

Šeštadienį paryčiais Palangoje, J.Basanavičiaus gatvėje esančiame klube į konfliktą įsivėlė Lietuvos kariškis, sudavęs kitam klubo lankytojui ranka per veidą. Nukentėjęs 23 metų jaunuolis buvo perduotas medikams. Dėl žaizdos veide šiuo metu jis gydosi ambulatoriškai.

Policijos pareigūnai kariškį uždarė į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis (1.44 prom.). Neblaivus buvo ir nukentėjęs nuo kariškio vaikinas (1.03 prom.).

Sekmadienio naktį Bartininkų miestelyje (Vilkaviškio r.) buvo sustabdytas „Volkswagen Passat“ vairuojantis pasienietis, kuriam nustatytas lengvas girtumo laipsnis (0,65 prom.). Pareigūnui greičiausiai teks atsisveikinti su tarnyba.

Bėdų dėl alkoholio turėjo ir Rokiškio policijos pareigūnas. Tarnybos metu tikrinant pareigūnų blaivumą, jis įpūtė į matuoklį 0,18 prom. alkoholio, nors prietaiso ekranėlyje turėjo įsižiebti nuliai. Policininkas nušalintas nuo tarnybos, jam bus skirta drausminė nuobauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.