Danijoje ieškomas lietuvis Lenkijos pasieniečiams įkliuvo gabendamas vogtus dviračius

Lenkijos pasieniečiai sulaikė 38 metų lietuvį, gabenusį Danijoje vogtus dviračius. Paaiškėjo, kad lietuvio dėl vagysčių ieško Danijos policija, tad vyras buvo sulaikytas ilgesniam laikui.

 Danijoje ieškomas lietuvis Lenkijos pasieniečiams įkliuvo gabendamas vogtus dviračius.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
 Danijoje ieškomas lietuvis Lenkijos pasieniečiams įkliuvo gabendamas vogtus dviračius.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-10 16:11, atnaujinta 2019-06-10 16:24

Kaip pranešė patys Lenkijos pasieniečiai Seinų ir Augustavo pareigūnai per bendrą operaciją sustabdė patikrinimui automobilį „Peugeot 807“. Paaiškėjo, kad tempiamoje priekaboje Lietuvos pilietis gabena 19 išardytų dviračių ir vieną elektrinę dviratę transporto priemonę.

Netrukus buvo nustatyta, kad 7 iš 19 dviračių buvo pavogti Danijoje. Vien jų vertė siekia 73 tūkst. zlotų (apie 17,1 tūkst. eurų).

Paaiškėjus šiam faktui, Danijos pareigūnai paprašė apsaugoti ir kitus dviračius, taip pat informavo, kad sulaikytas lietuvis yra ieškomas dėl vagysčių. Pareigūnai teigia turintys pagrįstų įtarimų, kad ir kiti dviračiai gali būti vogti.

38-erių metų lietuvis ir jo gabenti dviračiai sulaikyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.