Per kelių gaidelio gaudynes sulamdyta policijos mašina

Šeštadienio pavakarę Pakruojo rajono Balsių kaimo gyventojai stebėjo tikrą dramą: policijos pareigūnai bandė sustabdyti mašina skrajojantį kelių gaidelį.

Girtam vairuotojui teko naktį praleisti areštinėje, bet tuo nemalonumai nesibaigs - teks minti ir teismo slenkstį.<br>G.Šiupario nuotr.
Girtam vairuotojui teko naktį praleisti areštinėje, bet tuo nemalonumai nesibaigs - teks minti ir teismo slenkstį.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2019, 9:32 AM, atnaujinta Jun 30, 2019, 9:35 AM

Pranešimą apie chuliganiškai vairuojantį veikėją gavę pareigūnai apie 16.20 val. išskubėjo ieškoti lengvojo automobilio „Audi A6”.

Vienas į iškvietimą lėkęs policijos ekipažas pateko į avariją. 29 metų policininko vairuojamas tarnybinis automobilis „Škoda Yeti“ nulėkė nuo kelio ir apsivertė. Per avariją aplamdyta mašina, o policininkai nenukentėjo.

Po 20 min. kelių gaidelis vis dėlto buvo sulaikytas. Kitas patrulių ekipažas sustabdė chuligano vairuojamą „Audi A6”. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumas (2,15 promilės).

Kelių gaidelis uždarytas į areštinę. Jam už vairavimą išgėrus teks minti teismo slenkstį.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.