Po moters klyksmo ir kraujo klano daugiabutyje Panevėžyje policiją pribloškė kaimynai

Ar pavyks Panevėžio policijos pareigūnams nuplėšti uždangą nuo itin paslaptingo ir kraupaus naktinio įvykio, per kurį buvo pralietas kraujas? Kol kas nenustatyta nei auka, nei smurtautojas.

Suaižėjusiame durų stikle – skylė, o ant grindų plytelių – kraujo pėdsakai.<br>D.Krasausko nuotr.
Suaižėjusiame durų stikle – skylė, o ant grindų plytelių – kraujo pėdsakai.<br>D.Krasausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2019, 8:22 AM

Jau trečią parą policininkai Panevėžyje narplioja mįslingo įvykio, nutikusio viename Klaipėdos gatvės daugiabutyje, aplinkybes.

Penktadienio rytą į darbą susiruošęs vienas šio namo gyventojas pirmame aukšte išvydo kraupų vaizdą – vestibiulyje prie stiklinių durų, vedančių į laiptinę, telkšojo nemažas kraujo klanas.

Krauju buvo aptaškytos durys, sienos ir grindys.

Viršutinė stiklinių durų dalis buvo suaižėjusi, o prie rankenos stikle žiojėjo skylė. Atrodė, kad į stiklines duris buvo smogta beisbolo lazda ar kitu daiktu.

Trečiame aukšte gyvenanti pagyvenusi moteris pasakojo, kad pusę trijų nakties ją iš miego prikėlė stiprus bumbtelėjimas laiptinėje: „Paskui kad subildėjo laiptai! Kažkas tekinomis leidosi žemyn. Girdėjosi keiksmai. Netrukus pasigirdo moters klyksmas.“

Ji tvirtino, jog vyriškis dar kažkam liepė dingti iš laiptinės, o paskui šaukė, kad sustotų.

Eiti artyn prie durų ir žiūrėti, kas vyksta laiptinėje, panevėžietė pabijojo. Juolab kad triukšmas netrukus nutilo ir naktibaldos išsinešdino.

Gyventojai matė, kad iš laiptinės išpuolęs šlubuojantis vyras perlipo namo teritoriją juosiančią tvorą. Su juo buvo dar vienas vyras ir dvi moterys. Viršutiniame aukšte, anot žmonių, gyvena nekokios reputacijos jaunuolis. Galbūt jis susijęs su šiuo įvykiu.

Panevėžio policijos atstovas Tadas Martinaitis sakė, kad mįslingo įvykio aplinkybės tebetirimos, kol kas nežinoma, ar buvo aukų: „Į medikus nesikreipė joks sužeistas žmogus, taip pat nerasta lavono.“

Policininkus nustebino namo gyventojų abejingumas: „Girdėjo laiptinėje triukšmą ir moters klyksmą, bet niekas nepaskambino pareigūnams.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.