Netoli Vievio likviduota nelegali alkoholio parduotuvė

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai uždarė dar vieną nelegalią parduotuvę – šįkart Elektrėnų savivaldybėje, Vievio seniūnijoje, Lazdėnų kaime.

 Netoli Vievio likviduota nelegali alkoholio parduotuvė.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Netoli Vievio likviduota nelegali alkoholio parduotuvė.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2019, 12:46 PM, atnaujinta Jul 12, 2019, 12:49 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, liepos 6 d. Elektrėnų policijos pareigūnai, vykdydami policinę kovos su šešėline ekonomika priemonę, stebėjo moters (gimusi 1959 m.) namą ir užfiksavo neteisėtą prekybą alkoholiu.

Nelegalaus verslo šeimininkė prisipažino vykdanti veiklą, paaiškino, kad ši veikla jai padeda padidinti savo pajamas ir parodė vasarnamyje bei ūkiniame pastate sandėliuojamas prekes. Čia buvo rasta 110 butelių alaus „Švogerių“ ir „Kapitono“, 48 buteliai degtinės „Bičiulų“, „Pšinyčnoja“ ir „Krupnik“, 23 buteliai vyno „Švogerių“ ir „Roxy“, 38 sidro buteliai „4 fun“, 4 energetinio gėrimo buteliai „Jump in“ ir 20 pakelių cigarečių „Fest“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Elektrėnų policijos komisariate pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl neteisėto vertimosi komercine, ūkine, finansine ar profesine veikla (užtraukia baudą nuo trijų šimtų devyniasdešimt iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų) ir akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką (užtraukia baudą nuo keturiasdešimt iki dviejų šimtų eurų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.