Šiaulių r. vyras apšvarino buvusią sugyventinę: pavogta turto net virš 5 tūkst. eurų

Meškių kaimo (Šiaulių r.) 34 metų gyventoja savo namuose pasigedo daugiau kaip 5 tūkst. eurų vertės daiktų. Moteris įtaria, kad tai buvusio gyvenimo draugo, su kuriuo ji skiriasi, darbas.

Šiaulių r. vyras apšvarino buvusią sugyventinę: pavogta turto net virš 5 tūkst. eurų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiaulių r. vyras apšvarino buvusią sugyventinę: pavogta turto net virš 5 tūkst. eurų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2019, 10:13 AM, atnaujinta Aug 1, 2019, 6:11 AM

Moteris tris dienas nebuvo namuose, o grįžusi pasigedo įvairių juvelyrinių dirbinių, kavos aparato, rankšluosčių, patalynės komplektų, kvepalų ir kitų namų apyvokos daiktų, kurių vertė – 5 349 eurai.

Nukentėjusioji iškart nurodė ir įtariamąjį. Pasak moters, ją apvogti galėjo buvęs gyvenimo draugas, su kuriuo ji skiriasi.

Kad namus apšvarino ne pašalinis žmogus, patvirtina ir tai, kad jokių įsilaužimo žymių namuose nebuvo rasta.

Ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję pareigūnai susisiekė su buvusiu pareiškėjos gyvenimo draugu. 37 metų vyras pareigūnams tvirtino iš sugyventinės nieko nevogęs. Vyras pažadėjo pats atvykti į policijos komisariatą ir viską paaiškinti.

Jei paaiškės, kad moteris savo buvusi draugą melagingai apkaltino vagyste, ji pati gali būti patraukta baužiamojon atsakomybėn už melagingą įskundimą ar pranešimą apie nebūtą nusikaltimą.

Už tokį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki 2 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.