Palangos ligoninėje mirė narkotikų perdozavusi mergina: sulaikytas su ja buvęs vyras

Į Palangos ligoninę buvo pristatyta 20-metė mergina, galimai perdozavusi narkotikų. Deja, medikams jos išgelbėti nepavyko. Vėliau buvo sulaikytas ją į ligoninę atvežęs 26-erių metų vyras, kurio piniginėje buvo rasta tabletė. Įtariama, jog tai buvo narkotinė medžiaga.

Palangos ligoninėje mirė narkotikų perdozavusi mergina: sulaikytas su ja buvęs vyras.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Palangos ligoninėje mirė narkotikų perdozavusi mergina: sulaikytas su ja buvęs vyras.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-02 09:17

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, pirmadienį, 9 val. 18 min., gautas pranešimas iš Palangos miesto ligoninės apie tai, kad į priėmimo skyrių, galimai dėl narkotinių medžiagų perdozavimo, paryčiui buvo pristatyta mergina (gimusi 1999 m.), kuri ligoninės reanimacijos skyriuje mirė.

Merginą į ligoninę automobiliu „Audi A6“ atvežė vyras (gim. 1993 m.).

Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pirmadienį popiet, 14 val. 38 min., į Palangos miesto PK, aplinkybių aiškinimuisi buvo pristatytas minėtas vyras, kurio piniginėje asmens apžiūros metu rasta neaiškios kilmės tabletė, galimai narkotinė medžiaga.

Pradėtas neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.