Vilniaus oro uoste sulaikyta nuo birželio teisėsaugos ieškota moteris

VSAT pareigūnai Vilniaus oro uoste sulaikė iš Maltos atvykusią lietuvę. Patikros metu paaiškėjo, kad moteris nuo birželio mėnesio ieškota kaip įtariamoji nusikaltimo padarymu.

Vilniaus oro uoste sulaikyta nuo birželio teisėsaugos ieškota moteris.<br>VSAT nuotr.
Vilniaus oro uoste sulaikyta nuo birželio teisėsaugos ieškota moteris.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-02 10:35

Ketvirtadienį naktį sostinės oro uoste nusileido iš Maltos atskridęs lėktuvas. Čia dirbę pasieniečiai jau turėjo informacijos, kad orlaivyje yra nemalonumų su teisėsauga turinti 25-erių metų lietuvė.

Dokumentus tikrinę VSAT pareigūnai nustatė, kad Maltoje nuolat gyvenančios Lietuvos pilietės paiešką birželio pabaigoje paskelbė Vilniaus policija. Ji įtariama nusikaltimo padarymu.

Pasieniečiai keleivę sulaikė ir pristatė į Vilniaus oro uosto užkardos tarnybines patalpas. Tą pačią dieną, ketvirtadienį, ieškomoji perduota atvykusiam sostinės policijos konvojui.

Šiemet VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 1 tūkst. 153 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir nusižengimų priežasčių ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.