Vyras bandė užregistruoti motociklą, bet sulaukė staigmenos: transporto priemonė ieškoma Italijoje

Patiklius žmones labai lengva apgauti. Tikriausiai taip nutiko ir panevėžiečiui, kuris "Regitroje" bandė registruoti motociklą. Vyras sužinojo, kad transporto priemonė jau kelias savaites ieškoma Italijoje.

Vyras bandė užregistruoti motociklą, bet sulaukė staigmenos: transporto priemonė ieškoma Italijoje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vyras bandė užregistruoti motociklą, bet sulaukė staigmenos: transporto priemonė ieškoma Italijoje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2019, 10:13 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, šeštadienį, 10 val., į Valstybinės įstaigos „Regitra“ Panevėžio filialą, esantį Panevėžyje, Pramonės g. 12, kreipėsi vyras (gim. 1969 m.), gyvenantis Panevėžio rajone, Vaivadų kaime, kuris pageidavo registruoti motociklą „KAWASAKI HEAVY INDUSTRIES LTD“.

Minėtas motociklas nuo 2019-07-23 yra ieškomas Italijos teisėsaugos institucijų kaip pavogtas, pamestas ar neteisėtai nusavintas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.