Policija turi avarijos vaizdo įrašą, bet pareigūnams vis tiek reikia visuomenės pagalbos

Panevėžio policija prašo visuomenės pagalbos aiškinantis avarijos aplinkybes. Pareigūnai socialiniame tinkle „Facebook“paviešino incidento vaizdo įrašą ir prašo atsiliepti įvykio liudininkus.

 Policija turi avarijos vaizdo įrašą, bet pareigūnams vis tiek reikia visuomenės pagalbos.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Policija turi avarijos vaizdo įrašą, bet pareigūnams vis tiek reikia visuomenės pagalbos.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2019, 2:49 PM, atnaujinta Aug 6, 2019, 3:28 PM

Kaip rašoma policijos pranešime, 2019 m. birželio 18 d., 22 val. 50 min., Panevėžyje, ties Klaipėdos g. 99 namu automobilių stovėjimo aikštelėje BMW automobilis manevruodamas atbuline eiga kliudė šalia stovintį automobilį „Skoda“.

Policijos išplatintame vaizdo įraše matyti, kaip BMW manevruoja, galiausiai iš jo išlipusi mergina mašiną užrakina ir nueina.

Policija prašo atsiliepti BMW vairuotoją ar asmenis, galinčius suteikti bet kokią informaciją apie BMW automobilį ar vairuotoją, kreiptis į Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybą, adresu Panevėžys, Beržų 46, 206 kab., el. p. vaiva.rutkauskiene@policija.lt arba paskambinti tel. 8 (45) 503 383.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.