Vilniaus ir Trakų ligoninėse – dvi sumuštos moterys: lūžo šonkaulis ir kaukolės pamatas

Sekmadienį ir pirmadienį į Vilniaus ir Trakų ligonines buvo pristatytos dvi vyrų sumuštos moterys. Vienai iš jų lūžo šonkaulis, kitai – kaukolės pamatas.

Moteris sumušė vyrai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Moteris sumušė vyrai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2019, 11:59 AM

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK, sekmadienį apie 18 val. 15 min. į Vilniaus ligoninę dėl galvos žaizdos ir IV šonkaulio lūžio pristatyta ir, suteikus med. pagalbą, gydoma ambulatoriškai moteris (gimusi 1982 m.), kuri paaiškino, kad tą pačią dieną apie 17 val. namuose, Vilniaus r., Šatrininkų sen., Vėliučionių k., ją sumušė vyras.

Įtariamasis (gimęs 1983 m.) iki atvykstant policijos pareigūnams pasišalino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d. (Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas).

Pirmadienį apie 13 val. 42 min. gautas pranešimas, kad į Trakų ligoninę dėl galvos sumušimo, įtariamo kaukolės pamato lūžimo, kreipėsi moteris (gimusi 1966 m.), kuri paaiškino, kad rugpjūčio 10 d., šeštadienį, apie 23 val. ją sumušė vyras.

Įtariamasis (gim. 1980 m.) pristatytas į policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d. (Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.