Kelių gaidelio BMW rėžėsi į autobusą, sužeisti 9 žmonės, kaltininkas paspruko

Panevėžio rajone į „Kautros“ autobusą „Mercedes Benz“ su keleiviais įsirėžęs BMW vairuotojas sužeidė 9 žmones ir paspruko iš avarijos vietos, palikęs mašiną tuščią kelyje. Įtariama, jog jis galėjo būti girtas.

 Panevėžio rajone kelių gaidelis prie BMW vairo rėžėsi į autobusą, sužeista 10 žmonių.<br> Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
 Panevėžio rajone kelių gaidelis prie BMW vairo rėžėsi į autobusą, sužeista 10 žmonių.<br> Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2019, 9:42 AM, atnaujinta Aug 19, 2019, 9:14 AM

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus pareigūnai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog susidūrimas įvyko šeštadienį, apie 22 val. 15 min. kelio Panevėžys-Kėdainiai 1-jame kilometre.

Septintos klasės BMW taranavo priekyje ta pačia kryptimi važiavusį autobusą – sprendžiant iš sumaitotų mašinų, lengvojo automobilio greitis turėjo būti didelis.

Po avarijos kelių erelis spruko iš BMW, o policijos pareigūnams su tarnybiniais šunimis jo pėdsakų aptikti nepavyko. Tačiau neabejojama, kad pagal mašinos registracijos duomenis pavyks nustatyti skaudžias pasekmes sukėlusį vairuotoją.

Į avarijos vietą be policijos pareigūnų atvyko daug greitosios pagalbos brigadų, ugniagesiai gelbėtojai.

Ligoninėje dėl įvairių sužalojimų atsidūrė aštuoni keleiviai ir autobuso vairuotojas. Neatmetama, kad sužeistas buvo ir BMW vairavęs bėglys, kurio mašinos priekis buvo suknežintas.

Ugniagesiams po avarijos teko išpjauti galines duris, kad keleiviai galėtų pasiimti daiktus.

„Prispaustų žmonių nebuvo“, – pranešė Situacijų koordinavimo skyriaus darbuotojai.

Papildyta 11 val. 40 min.: Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Tadas Martinaitis naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog įtariamasis BMW vairuotojas nustatytas, tačiau dar nesulaikytas. Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Kaip pirmadienį pranešė Policijos departamentas, eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Mercedes Benz Sprinter“ vairuotojas (gim. 1960 m.) ir kartu važiavę keleiviai: moteris (gimusi 1994 m.), moteris (gimusi 1936 m.), moteris (gimusi 1971 m.), moteris (gimusi 1943 m.), moteris (gimusi 1998 m.), moteris (gimusi 1969 m.), vyras (gim. 1994 m.) ir moteris (gimusi 1946 m.), kurie dėl įvairių sužalojimų gydomi ambulatoriškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?