Klaipėdos apskrityje pradėta 15 tyrimų dėl narkotikų, sulaikyta nemažai neblaivių vairuotojų

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ilgąjį Žolinių savaitgalį užtikrino viešąją tvarką renginių ir festivalių metu, bei ir saugumą Klaipėdos apskrities keliuose.

Žolinių savaitgalį netrūko pažeidėjų.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Žolinių savaitgalį netrūko pažeidėjų.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2019, 10:42 AM

Kaip informavo Klaipėdos apskrities VPK, vairuotojų blaivumą savaitgalį tikrino ne tik Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos tarnybos pareigūnai, bet ir Lietuvos Kelių policijos tarnybos policininkai.

Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos pareigūnai per savaitgalį Karklės k. ir Jakų žiedinėje sankryžoje patikrino 1 tūkst. 237 automobilius, nustatyti 83 KET pažeidimai, iš kurių 21 neblaivus vairuotojas, 51 greičio viršijimo atvejis. Dar 32 vairuotojai įpūtė iki leistinos ribos.

Savaitgalį pradėta 15 ikiteisminių tyrimų dėl galimo disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, iš muzikos festivalio teritorijos, Klaipėdos rajone, Karklės k. į policijos įstaigą atvežta 18 asmenų, pas įtariamuosius bei jų automobiliuose rasta tablečių, miltelių, augalinės kilmės medžiagų – įtariama, jog tai gali būti narkotinės medžiagos.

Pas vieną iš įtariamųjų, 1998 m. gimusį vaikiną rastas nemažas kiekis galimai draudžiamų medžiagų – patruliuojantys Mobilios kuopos pareigūnai, kartu su policijos kinologu ir tarnybiniu šunimi Naruto, festivalio teritorijoje, palapinių miestelyje, vienoje iš palapinių, po jos dugnu aptiko plastiko dėžutę su 4 folijos suktinukais, taip pat palapinėje rastas lagaminas, kuriame tarp rūbų rastos į maistinę plėvelę susuktos 88 tabletės, įtariama, jog tai gali būti narkotikai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.