Parke šaudžiusiam joniškiečiui – bėdų virtinė

Problemų su teisėsaugininkais jau turėjusiam 43 metų joniškiečiui teks minti teismo slenkstį. 

 Parke iš medžioklinio šautuvo šaudęs girtas joniškietis buvo atsinešęs revolverį, pistoletą, orinį šautuvą, durklą ir šovinių. <br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Parke iš medžioklinio šautuvo šaudęs girtas joniškietis buvo atsinešęs revolverį, pistoletą, orinį šautuvą, durklą ir šovinių. <br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2019, 10:52 AM, atnaujinta Aug 20, 2019, 10:55 AM

Girtas vyriškis sučiuptas bešaudantis Joniškio parke iš nelegaliai laikomo ginklo. Negana to, iš jo atimtas visas arsenalas – joniškietis rankinę buvo prisikrovęs ir ginklų, ir šaudmenų.

Policija pranešimą apie girtą šaulį gavo pirmadienį apie 20.50 val. Pašiurpę joniškiečiai pranešė, kad Žemaičių gatvėje esančiame parke įkaušęs vyriškis smaginasi šaudydamas iš medžioklinio šautuvo.

Pareigūnai netruko sulaikyti įtariamąjį vyrą. Jis pareigūnams gerai žinomas – anksčiau į akiratį buvo patekęs dėl vagysčių.

Joniškietis buvo gerokai įkaušęs – alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumas (1,99 promilės). 

Iš sulaikytojo atimtas medžioklinis šautuvas, kuriam laikyti vyras leidimo neturėjo. Rankinėje rasta dar ginklų – pistoletas, revolveris, orinis šautuvas ir durklas. Be to, joniškietis turėjo ir 223 įvairaus kalibro šovinius.

Girtą šaulį į areštinę uždarę pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, neteisėto disponavimo ginklais ir šaudmenimis. Kadangi joniškietis turėjo daugiau kaip tris ginklus, jam gresia laisvės atėmimas nuo 4 iki 8 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.