Zarasuose užpulti trys vyrai: vienam iš jų peršauta koja

Zarasuose įvykdytas baisus užpuolimas, po kurio trys jauni vyrai atsidūrė gydymo įstaigoje. Vėlų vakarą, maždaug keturi asmenys, slėpę savo veidus po kaukėmis, be priežasties beisbolo lazdomis ir kitais nenustatytais ginklais užsipuolė kitus jaunuolius. Vienas iš jaunuolių gydomas chirurginiame skyriuje – užpuolikai jam šovė į blauzdą.

Zarasuose užpulti trys vyrai: vienam iš jų peršauta koja.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Zarasuose užpulti trys vyrai: vienam iš jų peršauta koja.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2019, 11:09 AM

Utenos apskrities VPK duomenimis, sekmadienio vakarą, apie 21 val. 47 min., Zarasuose, Malūno gatvėje, keturi ar penki nepažįstami asmenys su kaukėmis, ginkluoti nenustatytu ginklu ir beisbolo lazdomis be priežasties sužalojo vyrą (gim. 1994 m.), kuris dėl šautinės žaizdos kairėje blauzdoje hospitalizuotas VŠĮ „Visagino ligoninė“ chirurginiame skyriuje ir vyrą (gim. 1997 m.), kuris dėl sužaloto kaklo po apžiūros VŠĮ „Utenos ligoninė“ priėmimo skyriuje paleistas į namus, taip pat vyrą (gim. 1994 m.), kuris dėl galvos ir nugaros nubrozdinimų pas medikus nesikreipė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.