Vilniuje pareigūnai dar kartą sučiupo jau 13 kartų teistą 21-erių jaunuolį

Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams su narkotinėmis medžiagomis įkliuvo dvidešimt vienerių metų jaunuolis. Jis – policijai gerai žinomas, ne kartą yra teistas už įvairius nusikaltimus.

Vilniuje pareigūnai dar kartą sučiupo jau 13 kartų teistą 21-erių jaunuolį.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Vilniuje pareigūnai dar kartą sučiupo jau 13 kartų teistą 21-erių jaunuolį.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-29 11:17

Trečiadienį, apie 22 val. prie vieno iš Geležinio Vilko gatvės daugiabučių Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai pastebėjo jaunuolį, įeinantį į namo rūsį. Vaikinas policijos pareigūnams sukėlė įtarimų, todėl, nieko nelaukę, dar rūsyje jį patikrino. Įtarimai pasitvirtino – dvidešimt vienerių metų jaunuolio kelnių kišenėje rastas polietileninis maišelis, kuriame buvo šviesios spalvos milteliai ir tabletė.

Vaikinas (gim. 1998 m.) prisipažino, kad rasti daiktai priklauso jam ir tai yra narkotinės medžiagos. Rasta apie 50 gramų amfetamino ir tabletė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas 259 str. 1 d.). Įtariamasis – buvęs vaikų namų auklėtinis ir jau 13 kartų teistas už įvairius nusikaltimus – vagystes, plėšimus, sukčiavimą, neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis.

Jaunuoliui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.