Vilniuje sustabdyti du jaunuolių automobiliai, o jų viduje – marios narkotikų

Jaunuoliai šiais laikais linkę rizikuoti, tačiau tai daro pasirinkę netinkamas veiklas. Per vieną dieną Vilniuje pareigūnams teko sustabdyti net du jaunų vaikinų vairuojamus automobilius, kuriuose rado nemažai, įtariama, narkotinių medžiagų. Visi įvykių veikėjai uždaryti į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Vilniuje sustabdyti du jaunuolių automobiliai, o jų viduje – marios narkotikų.<br>A.Vaitkevičiaus asocatyvi nuotr.
Vilniuje sustabdyti du jaunuolių automobiliai, o jų viduje – marios narkotikų.<br>A.Vaitkevičiaus asocatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2019, 9:25 AM

Vilniaus apskrities VPK duomenimis, trečiadienį, apie 22 val. Vilniuje, Dzūkų gatvėje, sustabdytas patikrinti automobilis „Audi“, vairuojamas 16-erių vaikino.

Apžiūros metu pas 33-ejų keleivę rasta 6 folijos lankstinukai su šviesiais milteliais, įtariama, narkotinė medžiaga, ir 19-metę keleivę rasta 15 folijos lankstinukų su šviesiais milteliais, įtariama, narkotinė medžiaga. Moterys bei vyras uždaryti į areštinę.

Po kelių valandų, jau ketvirtadienio naktį, apie 0 val. 25 min. Vilniuje, Paplūdimio gatvėje, prie ežero, sustabdytas automobilis „VW Passat“, vairuojamas 19-mečio.

Apžiūros metu automobilyje rasti ir paimti 3 maišeliai su augalinės kilmės medžiaga bei vienas maišelis su viduje esančiomis 37 neaiškios kilmės tabletėmis (įtariama, narkotinės ar psichotropinės medžiagos) ir tabako smulkintuvas su viduje esančiomis augalinės kilmės medžiagos liekanomis.

Vyras uždarytas į areštinę.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.