Veiksmo scena Vilniuje: pareigūnai bėgliams šaudė į kojas, o patys buvo apipurkšti dujomis

Filmo scenos vertas įvykis Vilniuje – telefonus iš parduotuvės pavogę vyriškiai bandė bėgti ir priešintis policijos pareigūnams. Vienas iš vagišių sudavė pareigūnui ir apipurškė jį ašarinėmis dujomis, o persekiojant kitą įtariamąjį, teko šauti bėgliui į koją. Po įnirtingų gaudynių ir peštynių, krepšys su telefonais buvo rastas.

Veiksmo scena Vilniuje: pareigūnai bėgliams šaudė į kojas, o patys buvo apipurkšti dujomis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Veiksmo scena Vilniuje: pareigūnai bėgliams šaudė į kojas, o patys buvo apipurkšti dujomis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2019, 9:17 AM

Policijos departamento duomenimis, sekmadienio paryčiais, apie 4 val. 31 min. Vilniuje, S.Konarskio gatvėje, policijos pareigūnams sulaikant du vyriškius, kurie apvogė mobilaus ryšio telefonų parduotuvę, vienas iš jų pasipriešino ir sudavė Vilniaus apskrities VPK pareigūnui (gim. 1990 m.) bei papurškė dujų.

Persekiojant įtariamąjį pareigūnai iš tarnybinio ginklo vieną šūvį šovė į viršų, o kitą į nubėgantį vyriškį (gim. 1976 m.), kuris dėl šautinės žaizdos kojoje išvežtas į ligoninę.

Taip pat sulaikytas ir kitas vagystę įvykdęs vyriškis.

Netoli įvykio vietos rastas krepšys su mobilaus ryšio telefonais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.