Šiaulių r. girti jaunuoliai pasilinksmino: apgadino 10 automobilių

Šiaulių rajone įtariamieji jaunuoliai nusprendė pasilinksminti neeiliniu būdu – vaikinai, kuriems buvo nustatytas vidutinis girtumas, namo kieme sugebėjo apgadinti net 10 automobilių. Po įvykio vyrukai buvo sulaikyti.

Šiaulių r. girti jaunuoliai pasilinksmino: apgadino 10 automobilių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiaulių r. girti jaunuoliai pasilinksmino: apgadino 10 automobilių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2019, 9:47 AM, atnaujinta Sep 11, 2019, 2:21 PM

Šiaulių apskrities VPK duomenimis, antradienio naktį, 00 val. 35 min., Šiaulių rajone, Kuršėnuose, Daugėlių gatvėje, namo kieme, neblaivus (1,74 prom.) vaikinas (gimęs 1999 m.), neblaivus (1,44 prom.) vaikinas (gim. 2002 m.), neblaivus (1,73 prom.) vaikinas (gim. 2002 m.), apspardė ir apgadino 10 automobilių.

Rugsėjo 10-osios vidurnaktį Kuršėnuose gyvenenti Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato vyriausioji tyrėja Sandra Jakė jau rengėsi miegoti, kai išgirdo netoli jos gyvenamo daugiabučio sklindančius riksmus, triukšmą, šuns lojimą.

Tačiau naktį neapšviestoje teritorijoje nieko įžvelgti nebuvo įmanoma. Kai bildesys pasigirdo po jos pačios langais, Sandra pamatė viesulu pralekiančius ir automobilius spardančius tris jaunuolius.

Įšokusi į treningus ir telefonu paskambinusi kolegoms, ji puolė paskui juos. Netrukus atvykęs patrulių ekipažas prisijungė prie pareigūnės ir mikrorajone pradėjo chuliganų paiešką. Greit trijulė buvo sulaikyta.

Du 17-mečiai ir ir vienas 20-metis buvo neblaivūs. Du jų – vidutinio girtumo (1,74 prom. ir 1,73 prom.), vienas – lengvo (1,44 prom.).

Be to, paimti mėginiai jaunuolių apsvaigimui nuo narkotikų nustatyti.

Sulaikomi vaikinai pareigūnams priešinosi, bandė sprukti, Tačiau visi trys atsidūrė areštinėje. Šie kuršėniškiai policijos pareigūnams žinomi, 20-metis yra teistas už fizinio skausmo sukėlimą ir automobilio vairavimą išgėrus.

Sulaikytiesiems pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo, tačiau savo kaltės jie nepripažįsta.

Pirminiais duomenimis, girti vaikinai suniokojo apie 10 automobilių.

Nukentėjusiųjų ratas tikslinamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.