Vilniuje pardavėja gavo laišką su grasinimu susprogdinti prekybos centrus ir kitus pastatus

Vilniuje pardavėja gavo anoniminį laišką, parašytą rusų kalba, kuriame buvo grasinimas susprogdinti 6 prekybos centrus ir visuomeninius pastatus. Įtariamasis reikalavo simokėti 2 mln. eurų išpirką. Sulaikytas 35-erių vyras.

Gautas laiškas su grasinimu susprogdinti 6 Vilniaus prekybos centrus: sulaikytas 35-erių įtariamasis.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Gautas laiškas su grasinimu susprogdinti 6 Vilniaus prekybos centrus: sulaikytas 35-erių įtariamasis.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2019, 9:13 AM, atnaujinta Sep 18, 2019, 10:04 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį, apie 17 val. Vilniuje, Gedimino prospekto prekybos centro darbuotoja (gimusi 1966 m.) el.paštu gavo rusų kalba parašytą laišką su grasinimu susprogdinti prekybos centrą (taip pat dar 5 prekybos centrus) ir reikalavimu sumokėti 2 mln. eurų.

Klaipėdos apskrities VPK pranešė, kad grasinime buvo paminėti ir Klaipėdos prekybos centrai bei kiti visuomeniniai pastatai.

Įtariamasis (gim. 1985 m.) uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.