Vilniuje į ligoninę paguldyta alkoholiu apsinuodijusi 16-metė: nugirdė du nepažįstami vyrai

Vilniuje į ligoninę kreipėsi alkoholiu apsinuodijusios paauglės mama. 16-metė paaiškino, kad praėjusios dienos vakarą, du nepažįstami vyrai, privažiavę automobiliu, įsisodino ją, išsivežė į mišką ir per prievartą girdė alkoholį.

Vilniuje į ligoninę paguldyta alkoholiu apsinuodijusi 16-metė: nugirdė du nepažįstami vyrai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje į ligoninę paguldyta alkoholiu apsinuodijusi 16-metė: nugirdė du nepažįstami vyrai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2019, 9:27 AM

Policijos departamento duomenimis, penktadienį, 12 val. į Vilniaus ligoninę su motina kreipėsi ir dėl apsinuodijimo alkoholiu paguldyta stebėjimui nepilnametė (gimusi 2003 m.), kuri paaiškino, kad rugsėjo 19 d. apie 20 val. Vilniaus r., Benkartų vs., prie jos privažiavo automobilis (duomenys tikslinami), iš kurio išlipę du vyriškiai įsisodino ją į automobilį ir, nuvežę į mišką, privertė vartoti alkoholinius gėrimus.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.