Panevėžyje merginą bute įkalinusiam įtariamajam skirta griežčiausia kardomoji priemonė

Panevėžio apygardos prokuratūra šiandien kreipėsi į teismą, prašydama skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą – 36 metų panevėžiečiui, įtariamam neteisėtu laisvės atėmimu.

Panevėžyje merginą bute įkalinusiam įtariamajam skirta griežčiausia kardomoji priemonė.<br>L.Varanausko nuotr.
Panevėžyje merginą bute įkalinusiam įtariamajam skirta griežčiausia kardomoji priemonė.<br>L.Varanausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2019, 4:00 PM

Spalio 9-osios vakarą Panevėžio kriminalistai jo bute rado jauną merginą, kurios išvakarėse pasigedo artimieji. Ji buvo iš Biržų rajono. Surasta mergina buvo išgabenta į ligoninę, o buto šeimininkas atsidūrė areštinėje.

Šiandien popietę, išnagrinėjęs prokuratūros prašymą, Panevėžio apylinkės teismo Panevėžio rūmų teisėjas skyrė įtariamajam suėmimą 20-iai parų.

Kaip anksčiau rašė lrytas.lt, merginos namuose buvo pasigesta spalio 7 dieną, kuomet ji, pažadėjusi grįžti namo, taip ir nesugrįžo.

Kaip pranešė Policijos departamentas, spalio 9 d. apie 18 val. 10 min. Panevėžyje, Danutės g., bute rasta mergina (gimusi 1995 m.), kuri nuo spalio 8 d. buvo ieškoma kaip dingusi. Policija praneša, kad mergina dėl galvos sužalojimo paguldyta į ligoninę.

Merginos būklė buvo labai sunki. Ji buvo stipriai apsvaigusi nuo galimai narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų. Taip pat, pasinaudojant jos bejėgiška būkle, mergina neteisėtai laikyta šiame bute. Panevėžio ligoninėje jai nustatyta židinynė smegenų hematoma, ji gydoma intensyvios terapijos skyriuje. Tuo tarpu sulaikytas įtariamasis buvo blaivus.

Lrytas.lt žurnalistams susisiekus su nukentėjusiosios mama, moteris pakomentavo, kad dukra vis dar negali kalbėti, tačiau ligoninėje palinksėjo, atsakydama į klausimą, ar ji buvo skriausta.

Paaiškėjo, kad mergina vyko susitikti su savo buvusio sugyventinio broliu ir jo pažįstamu.

Buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.