Policija prašo pagalbos: ieškomi trys besislapstantys nusikaltėliai

Telšių pareigūnai prašo visuomenės pagalbos, ieškodami trijų nuo teisėsaugos besislapstančių nusikaltėlių. 

Policija prašo pagalbos: ieškomi trys besislapstantys nusikaltėliai.<br>Telšių apskr. VPK nuotr.
Policija prašo pagalbos: ieškomi trys besislapstantys nusikaltėliai.<br>Telšių apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2019, 10:13 AM

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdo besislapstančių asmenų paiešką:

Voldemaro Lukšio (gim. 1986 m.), kuris slapstosi nuo bausmės atlikimo už padarytas nusikalstamas veikas. Vyrui numatyta bausmė pagal BK už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą. Tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė žmogui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų. Taip pat baudžiamas už viešosios tvarkos pažeidimą.

Tomo Pundziaus (gim. 1992 m.), kuris pasislėpė nuo bausmės atlikimo, už padarytą nusikalstamą veiką, numatytą pagal LR BK 178 str. 2 d. (už vagystę, o tas, kas atvirai pagrobė svetimą turtą arba pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, ryšių kabelių kanalų sistemą, saugyklą ar saugomą teritoriją, arba viešoje vietoje pagrobė svetimą turtą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė) arba automobilį, arba pagrobė strateginę ar svarbią reikšmę nacionaliniam saugumui turinčių juridinių asmenų infrastruktūrą sudarantį turtą ar jo dalį, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų).

Ernesto Belskio (gim. 1996 m.), kuris pasislėpė nuo teismo, už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti arba neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti arba pardavė ar kitaip platino narkotines ar psichotropines medžiagas, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki aštuonerių metų).

Gyventojų, turinčių informacijos apie šiuos asmenis ar žinančių galimas jų buvimo vietas, prašome pranešti Telšių apskr. VPK pareigūnams, tel. 8 600 61200, atvykti į policijos komisariatą, adresu Žemaitės g. 34, Telšiuose arba paskambinti skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.