Apie buvusio draugo kerštą mergina sužinojo tik sulaukusi skambučių su nedviprasmiškais klausimais

Viena Panevėžio apskrities gyventoja net įtarti negalėjo, koks žiaurus gali būti jos buvusio draugo kerštas. Sulaukusi skambučių ir žinučių su nedviprasmiškais klausimais ir pasiūlymais mergina buvo priversta kreiptis į policiją.

Apie žiaurų buvusio draugo kerštą mergina sužinojo tik sulaukusi nedviprasmiškų klausimų ir pasiūlymų iš pažinčių svetainių klientų.<br>K.Kavolėlio asociatyvi nuotr.
Apie žiaurų buvusio draugo kerštą mergina sužinojo tik sulaukusi nedviprasmiškų klausimų ir pasiūlymų iš pažinčių svetainių klientų.<br>K.Kavolėlio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2019, 12:23 PM, atnaujinta Oct 12, 2019, 1:00 PM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, dar spalio 1 d. apie 14 val. 37 min. į policiją kreipėsi jauna moteris (gimusi 1995 m.). Ji pranešė, kad buvęs draugas (gim. 1993 m.) rugsėjo 27 d. pažinčių portaluose patalpino ją šmeižiančius skelbimus.

Pasak moters, skelbimuose yra patalpintos jos asmeninės nuotraukos ir nurodytas jos mobilaus telefono numeris.

Sulaukusi skambučių ir žinučių su visai nedviprasmiškais klausimais ir pasiūlymais mergina netruko suprasti, kad tai yra jos buvusio draugo kerštas.

Dabar policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl šmeižimo ir aiškinasi įvykio smulkmenas.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas paskleidė apie kitą žmogų tikrovės neatitinkančią informaciją, galinčią paniekinti ar pažeminti tą asmenį arba pakirsti pasitikėjimą juo, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.