Palikę neužrakitą automobilį klaipėdiečiai buvo apvogti: nuostolis viršija 7 tūkst. eurų

Pasitikėjimas aplinkiniais ir skubėjimas kartais pridaro nemažai žalos. Besikraustydami žmonės neretai palieka atviras namų ar automobilio duris, tokiu būdu rizikuodami, kad jų daiktus gali pavogti. Taip įvyko ir besikrausčiusiems klaipėdiečiams, kurie paliko neužrakintą automobilį, iš kurio vagišiai pasisavino maišelį su vertingais daiktais. Vagystės žala viršijo 7 tūkst. eurų.

Palikę neužrakitą automobilį klaipėdiečiai buvo apvogti: nuostolis viršija 7 tūkst. eurų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Palikę neužrakitą automobilį klaipėdiečiai buvo apvogti: nuostolis viršija 7 tūkst. eurų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-14 09:39

Klaipėdos apskirties VPK duomenimis, vėlų šeštadienio vakarą, apie 23 val. 55 min., Klaipėdos policijai buvo pranešta, jog Taikos prospekte, Klaipėdoje, kraustydamiesi žmonės neužrakintame automobilyje paliko daiktus.

Netrukus pastebėjo, kad dingo popierinis maišelis, kuriame buvo „Bosch“ plaktuvas, 4 auksiniai žiedai su deimantais, „Tissot“ moteriškas laikrodis, bei auksiniai auskarai su deimantais.

Žala 7 tūkst. 200 eurų.

Pradėtas vagystės tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.