Apvogtas projekto „Praeities žvalgas“ kūrėjas sulaukė tų pačių vagių atsako: suvirpino širdis?

Šarūnas Jasiukevičius, gerai žnomas keliautojas, režisierius ir publicistas socialiniame tinkle pranešė nukentėjęs nuo vagių, o vėliau sulaukęs jų apsilankymo dar kartą.

Lrytas.lt koliažas
Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2019, 12:48 PM

Kaune gyvenantis vyras prieš savaitę pranešė, kad iš Aleksote esančių namų, kieme stovėjusio automobilio buo pavogta kuprinė su filmavimo įranga.

Projekto „Praeities žvalgas“ kūrėjas socialiniame tinkle kreipėsi į savo sekėjus ir... vagis. Š.Jasiukevičius rašė, kad pavogtoje kurpinėje buvo fotoaparatas, kamera GoPro 7 su asmenukių lazda ir savadarbiu apšvietimu, daug akumuliatorių, keli įkrovikliai, filmavimo stovas ir du kariniai daviniai. Tačiau svarbiausia, kad buvo ir atminties kortelės su trijų laidų medžiaga.

Todėl vyras kreipėsi į vagis: „Labai prašau kas paėmė arba žinot kas paėmė, tiesiog palikit prie mano mašinos. Į policiją kol kas nesikreipiau. Jei atgausiu savo daiktus ir nesikreipsiu“.

Savaitės pradžioje apvogtas kaunietis dar tos pačios savaitės sekmadienio vakarą sulaukė netikėtos žinios.

„Buvau išvažiavęs ir man paskambino kaimynas. Sako: kieme ant tavo automobilio stogo kuprinė, panaši į taviškę. Paprašiau pažiūrėti ir paaiškėjo, kad tikrai maniškė su visais dingusiais daiktais“, – nuostabos neslėpė Š.Jasiukevičius.

Dar tą patį vakarą žinia jis pasidalijo ir socialiniame tinkle, kur sulaukė įvairių komentatorių reakcijų.

Visgi, neslėpė, kad tikėjosi tokios atomazgos.

„Kaip ir buvau žadėjęs, pirmadienį iškart ir pareiškimą policijoje atsiėmiau. Tikrai kažkaip tikėjausi, kad taip bus. Gal todėl, kad panašų atvejį esu turėjęs, kai su kitais apgavikais išsisprendė situacija viešai pasidalijus žinia. Nors tada gal ir viešumas suveikė.

Bet dabar tiesiog džiovinu sulytus daiktus, nes lijo sekmadienį ir kuprinė permiko. Įdomiausia, kad yra beveik visi daiktai, išskyrus karinius davinius ir mano gamybos lazdą su apšvietimu“, – portalui lrytas.lt pasakojo vyras.

Paklaustas, kaip reaguoja į komentatorių teiginius neva taip darosi ir reklamą, atsakė neturįs dėl ko darytis tokios reiklamos.

„Kad nereikia man reklamos, tiek, kas žino, tai žino mane ir mano projektus. Net ir konkurentų neturiu, kam reikėtų laidos medžiagos“, – teigė Š.Jasiukevičius.

Kaunietis pasakojo kad jau ir vaizdo stebėjimo kameras buvo užsakęs, tik dar iki lemtingo sekmadienio nespėjo jų kieme įrengti, todėl savo „geradarių“ nespėjo įamžinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.