Klaipėdos policija sučiupo du vagis, švarinusius butus

Išaiškinti ir sulaikyti du asmenys šių metų rugsėjo mėnesį apvogę keletą klaipėdiečių butų. Rugsėjo pradžioje du ne kartą už vagystes, plėšimus ir kitus nusikaltimus jau teisti asmenys, Klaipėdoje, Debreceno, Laukininkų ir Šiaulių g., pastebėję pirmuose daugiabučių namų aukštuose pravirus langus, pro juos pateko į butus ir pasisavino įvairių daiktų.

Klaipėdos policija sučiupo du vagis, švarinusius butus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdos policija sučiupo du vagis, švarinusius butus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2019, 11:11 AM, atnaujinta Oct 31, 2019, 11:14 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, Šiaulių g. iš buto pasisavintas planšetinis kompiuteris, keli pakeliai cigarečių ir grynieji pinigai čia žala siekia daugiau nei 1000 eurų, tuo tarpu rugsėjo 12 d. iš Debreceno g. esančio buto vagišiai išnešė juvelyrinių dirbinių ir žaidimų konsolę, padarydami daugiau nei 11000 eurų nuostolių.

Vykdant slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, netrukus nustatyti ir bendradarbiaujant su sostinės pareigūnais sulaikyti du įtariamieji – 1989 m. gimęs, jau devynis kartus už vagystes, plėšimus ir kitus nusikaltimus teistas vyras, bei jo 1988 m. gimęs, taip pat ne kartą už panašius nusikaltimus teistas bendrininkas. Jiems skirta kardomoji priemonė – suėmimas dviems mėnesiams.

Pas įtariamuosius rasta dalis pavogtų daiktų, jie bus gražinti teisėtiems savininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.