Pareigūnai jauno klaipėdiečio automobilyje aptiko narkotikų

Klaipėdoje pareigūnai profilaktiškai vykdo prevencines priemones, patruliuodami mieste ir važinėdami po jaunimo pamėgtas vietas. Paregūnams yra žinoma, kur jaunuoliai mėgsta leisti laiką, tačiau kartais susiduriama su problema – vartojami svaigalai. Todėl būtina imtis specialiųjų priemonių. Bene kiekvieną savaitgalį į patrulių rankas įkliūva įstatymus pažeidinėjantis jaunimas. Šįkart policija pastebėjo vaikiną, automobilyje turėjusį narkotikų.

Pareigūnai jauno klaipėdiečio automobilyje aptiko narkotikų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnai jauno klaipėdiečio automobilyje aptiko narkotikų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2019, 10:12 AM, atnaujinta Nov 5, 2019, 10:19 AM

Klaipėdos apskrities VPK duomenimis, pirmadienį apie 20 val. 12 min., Švyturio gatvėje, Klaipėdoje, patruliuojantys pareigūnai pastebėjo stovintį automobilį BMW, prie automobilio stovintis asmuo sukėlė įtarimą. Tikrinant minėtą automobilį, daiktadėžėje rastas folijos lankstinukas su augaline medžiaga, kuri turėjo specifinį kvapą. Taip pat daiktadėžėje rasti 990 eurai įvairiomis kupiūromis.

Automobilio savininkas (gim. 1997 m.) nurodė, jog rasta augalinė medžiaga priklauso jam.

Asmuo buvo sulaikytas ir pristatytas į Klaipėdos apskrities VPK. Atliekant asmens apžiūrą, striukės kišenėje rastas folijos lankstinukas su augaline medžiaga.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Klaipėdoje patruliai tokias prevencines priemones vykdo ne tik savaitgaliais, tačiau ir darbo dienomis. Spalio 25 dieną, tokių priemonių metu, policijos pareigūnams privažiavus prie netoliese molo stovėjusio automobilio, kuriame laiką leido grupelė jaunuolių, teko gelbėti vieno vaikino gyvybę.

Nors policininkai stengėsi gaivinti jaunuolį, atvykusiems medikams to padaryti nebepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.