Šiaulių pareigūnai į areštinę uždarė savo kolegą

Šiaulių apskrities policijos Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai į areštinę uždarė savo kolegą – Šiaulių AVPK Patrulių rinktinės Kinologų būrio vyriausiąjį patrulį.

Sulaikytas girtas Šiaulių pareigūnas.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Sulaikytas girtas Šiaulių pareigūnas.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2019, 11:42 AM

23 metų pareigūnas lapkričio 8-osios rytą, apie 7 val., buvo sulaikytas Šiauliuose, Kviečių gatvėje, vairuojantis nuosavą automobilį „Opel Vectra“. Patrulis sulaikytas ne tarnybos metu. Iš pradžių jis tikrintis girtumą atsisakė, po valandos alkoholio matuokliu jam buvo nustatytas 1,55 prom. girtumas, o pakartotinio pūtimo metu – 1,46 prom.

Dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo (LR BK 281-1 straipsnis) jam pradėtas ikiteisminis tyrimas. Šiaulių AVPK Imuninteto ir vidaus tyrimų skyrius pradėjo tarnybinį patikrinimą dėl galimo pareigūno vardo pažeminimo.

Konstatavus tokią pareigūno veiką, pagal Lietuvos Respublikos Vidaus tarnybos statutą atsiranda pagrindas pareigūną atleisti iš tarnybos. Būtent, tokia perspektyva ir laukia sulaikytojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.