Prie valdiškos mašinos vairo Rokiškio r. girtas įkliuvo Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos valdininkas

Rokiškio rajone sustabdytas valdiškas automobilis, kurį girtas vairavo Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos valdininkas. Jis buvo tiek prigėręs, kad policijai nieko kito neliko, kaip tik pradėti ikiteisminį tyrimą.

Prie valdiškos mašinos vairo Rokiškio r. girtas įkliuvo Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos valdininkas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Prie valdiškos mašinos vairo Rokiškio r. girtas įkliuvo Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos valdininkas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2019, 10:13 AM, atnaujinta Nov 9, 2019, 10:26 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, lapkričio 8 d. apie 17 val. 52 min. Rokiškio r., kelio Radiškis-Anykščiai-Rokiškis 79 km, Skrebiškio kaimo ribose, policija patikrinimui sustabdė automobilį „Nissan Navara“.

Paaiškėjo, kad automobilis priklauso Valstybinei saugomų teritorijų tarnybai prie Aplinkos ministerijos, o prie valdiško automobilio vairo sėdi tos pačios tarnybos darbuotojas (gim. 1962 m.).

Vilniuje gyvenantis ir Rokiškio r. sustabdytas valdininkas buvo visiškai girtas. Į alkotesterį jis pripūtė 2,19 prom.

Tai jau girtumas, dėl kurio pradedamas ikiteisminis tyrimas. Tad valdininkas buvo nušalintas nuo vairavimo, o policija pradėjo tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.