Girtas kupiškėnas prisiskraidė Rokiškio r.: vienas žmogus ligoninėje, avarijos kaltininkas – areštinėje

Vienas žmogus atsidūrė ligoninėje, kai į jo automobilį Rokiškio rajone įskriejo girto vairuotojo mašina. Avarijos kaltininkas po medikų apžiūros nakvojo areštinėje.

Girtas kupiškėnas prisiskraidė Rokiškio r.: vienas žmogus ligoninėje, avarijos kaltininkas – areštinėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas kupiškėnas prisiskraidė Rokiškio r.: vienas žmogus ligoninėje, avarijos kaltininkas – areštinėje.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2019, 11:25 AM, atnaujinta Nov 10, 2019, 11:36 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, lapkričio 9 d. apie 16 val. 45 min. pranešta, kad Rokiškio r., girtas (2,24 prom.) Kupiškio gyventojas (gim. 1986m.), vairuodamas savo automobilį „Opel Insignia Sports“, pirminiais duomenimis, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į kelio ir meteorologines sąlygas, nesilaikė saugaus atstumo ir atsitrenkė į priekyje važiavusį rokiškėno (gim. 1981 m.)vairuojamą automobilį „VW Passat“.

Po smūgio abu automobiliai nuvažiavo nuo kelio.

Eismo įvykio metu nukentėjo „VW Passat“ vairuotojas, kuris buvo pristatytas į Panevėžio ligoninę, jam nustatytas kairio žandikaulio lūžis ir kaklo slankstelio ataugos lūžis. Vyras gydomas Panevėžio ligoninėje.

Taip pat eismo įvykio metu nukentėjo ir automobilio „Opel“ vairuotojas, kuris pristatytas į Rokiškio ligoninės priėmimą, jam nustatyti krūtinės ir nugaros sumušimai, paleistas gydytis ambulatoriškai.

Iš ligoninės paleistą avarijos kaltininką policijos pareigūnai uždarė į areštinę.

Eismo įvykio metu sugadinti abu automobiliai. Jie išvežti į automobilių saugojimo aikštelę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.