Bukų vagišių trijulė pribloškė girtumu

Jei vyktų bukiausio nusikaltėlio rinkimai, Pakruojo rajone sandėlį apvogusi trijulė neabjotinai pretenduotų į laimėtojus.

 Vagys sugebėjo atrakinti sandėlio pakabinamąją spyną, bet net neįtarė, kad nusikaltimą įamžino stebėjimo kameros.<br> V.Balkūno asociatyvioji  nuotr.
 Vagys sugebėjo atrakinti sandėlio pakabinamąją spyną, bet net neįtarė, kad nusikaltimą įamžino stebėjimo kameros.<br> V.Balkūno asociatyvioji  nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2019, 8:44 AM, atnaujinta Nov 10, 2019, 8:57 AM

Dieną į sandėlį įsibrovusius gerokai apsvaigusius vagis nufilmavo apsauginės vaizdo stebėjimo kameros, tad pareigūnams tereikėjo surasti įtariamuosius.

Nusikaltimas įvykdytas ypač įžūliai - šeštadienio popietę prie žemės ūkio bendrovei priklausančio sandėlio atėję vagys sugebėjo atrakinti pakabinamąją spyną. Tada trijulė pagrobė 1 toną raudonųjų dobilų sėklos, kurios vertė 2700 eurų.

Nesunkiai nusikaltimą atskleidę policininkai nustebo, pamatę, kokie girti buvo vagys.

Mažiausiai apgirtusio 20-mečio vagišiaus organizme buvo 2,33 promilės alkoholio. Jo sėbrai buvo "įmirkę" gerokai labiau: 34 metų vyriškis įpūtė 3,09, o 23 metų įtariamasis - net 3,99 promilės.

Mirtinai girta trijulė turėjo gerokai nustebti, kad pabudo ne namuose, o Šiaulių apskrities policijos komisariato areštinės kameroje. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.