Kazachas pasieniečiams pateikė suklastotą prancūzišką vilkiko registracijos liudijimą

Šalčininkų punkte pasieniečiai nustatė, kad vilkiko vairuotojas kazachas pateikė, įtariama, suklastotą prancūzišką transporto priemonės registracijos liudijimą.

Kazachas pateikė klastotus vilkiko dokumentus.<br>VSAT nuotr.
Kazachas pateikė klastotus vilkiko dokumentus.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2019, 10:35 AM

Penktadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Tribonių pasienio užkardos pareigūnai Šalčininkų kontrolės punkte tikrino 42-ejų Kazachstano piliečio ir jo vairuoto vilkiko „Mercedes-Benz“ su puspriekabe dokumentus. Ant vilkiko buvo prancūziški numeriai. Iš Lietuvos kazachas gabeno automobilių detalių krovinį.

Patikros metu pasieniečiai nustatė, kad vairuotojo pateiktas prancūziškas vilkiko registracijos liudijimas, įtariama, yra suklastotas.

VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki 3 metų.

Kazachą, samdomą darbuotoją, pasieniečiai po apklauso paleido. Vilkikas saugomas Purvėnų pasienio užkardoje, puspriekabė – su Šalčininkų punktu besiribojančioje automobilių aikštelėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.