Zarasų r. įsibrauta į dvi transformatorines

Zarasų rajone per parą pareigūnai gavo du pranešimus apie apvogtas transformatorines. Vagišių braižas panašus – įsibraunant į patalpas buvo nupjautos spynos ir nuleista alyva. 

Asociatyvi nuotr.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 20, 2019, 9:56 AM

Utenos apskrities VPK duomenimis, antradienio paryčiais, apie 3 val. 51 min., „ESO“ tinkle registruotas pranešimas apie elektros trumpą jungimą transformatorinėje, esančioje Zarasų rajone, Imbrado seniūnijoje, Avilių II kaime, Akmens gatvėje.

Atvykus į įvykio vietą nustatyta, kad nupjovus transformatorinės durų pakabinamą spyną, buvo patekta į transformatoriaus patalpą ir pragręžus alyvos baką pavogta tiksliai nenustatytas kiekis modifikuotos transformatorinės alyvos.

Tą pačią dieną popiet, apie 14 val. 30 min., vagystė pastebėta kitoje transformatorinėje, Petraučiškių kaime, Duburaičio gatvėje, vykdant prevencinius apžiūros darbus, buvo apžiūrimos elektros transformatorinės. Nustatyta, kad į vidų patekta taip pat galimai nupjovus spyną.

Čia vagys taip pat nuėmę plombavimo gaubtą, atsuko nuleidimo kamštį ir iš talpos nuleido maždaug 80 kilogramų modifikuotos transformatorines alyvos.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.