Mįslingas įvykis: kaunietis savo užrakintame automobilyje rado svetimus daiktus

Kauno apskrities policijos pareigūnai aiškinasi kiek neįprastą situaciją, kuomet šio mėnesio pradžioje kaunietis savo automobilyje rado tikrai ne jam priklausančius daiktus, o kam jie priklauso – nežinia. Policijos pareigūnai nori grąžinti radinį tikrajam savininkui, tad prašo gyventojų pagalbos.

Kaunietis ieško daiktų savininko.<br>Kauno apskr. VPK nuotr.
Kaunietis ieško daiktų savininko.<br>Kauno apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-21 15:39, atnaujinta 2019-11-21 15:41

Lapkričio 8 d. apie 13 val. 30 min. Kaune, Eivenių gatvėje, Kauno klinikų teritorijoje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, vyras, sugrįžęs prie savo automobilio „Audi“, jame aptiko tai, ko tikrai nebuvo palikęs.

Į automobilį buvo įdėtos keturios padangos su lengvojo lydinio ratlankiais ir dvi priekinės automobilio lempos. Jokių įsibrovimo žymių nerasta, jokie asmeniniai daiktai nedingo. Kas į užrakintą automobilį galėjo įdėti daiktus ir vėl po to jį užrakinti – nežinia, liudininkų nėra, o ir vaizdo kameromis ta aikštelės dalis nefiksuojama.

Gyventoją, pasigedusį ir, tikėtina, kad į beveik identišką, tik ne savo automobilį susidėjusį daiktus, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 64 957, 8 700 64 940 arba el. paštu tomas.rinkevicius1@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.