Girtas kaunietis į pareigūnus nutaikė pistoletą

Į iškvietimą Kaune skubėję vykti pareigūnai nesitikėjo to, kas nutiko – policininkams kilo reali grėsmė, mat girtas vyras į juos nutaikė šautuvą. Vis dėlto įvykis baigėsi sėkmingai ir kulkos nebuvo paleistos.

Asociatyvi nuotr.<br>V.Balkūno nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2019, 9:04 AM

Kauno apskrities VPK duomenimis, šeštadienį, 2 val. 26 min. gautas pranešimas, kad Kaune, Aukštojoje gatvėje, reikalinga policijos pagalba.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai aptiko neblaivų (1,36 prom. alkoholio) vyrą (gim. 1971 m.), neblaivią (2,15 prom. alkoholio) moterį (gimusi 1974 m.). Kartu su jais buvo ir 16-metė mergina.

Buvo iškviesti Vaikų teisių apsaugos tarnybos darbuotojai.

Po kurio laiko vyras ištraukė daiktą, panašų į pistoletą, užtaisė ir nukreipė į policijos pareigūnus bei grasino jį panaudoti. Po kelių kartų garsiai ir aiškiai išsakytų reikalavimų padėti daiktą ant grindų, vyras jį padėjo.

Įvykio vietoje rastas ir paimtas „Airsoft“ tipo pistoletas.

Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.