Gaudyti degalų vagių per patį piką Vilniuje puolė gausios policijos pajėgos

Už degalus nesusimokėjusį vairuotoją penktadienio pavakare gaudyti puolė kone pusė sostinės patrulių. Po kurį laiką trukusios paieškos keli įtariamieji buvo sučiupti, pas juos rasta ir narkotikų.

 Gaudyti degalų vagių per patį piką Vilniuje puolė gausios policijos pajėgos.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Gaudyti degalų vagių per patį piką Vilniuje puolė gausios policijos pajėgos.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Gaudyti degalų vagių per patį piką Vilniuje puolė gausios policijos pajėgos.<br> Facebook/Olgos Ž. nuotr.
 Gaudyti degalų vagių per patį piką Vilniuje puolė gausios policijos pajėgos.<br> Facebook/Olgos Ž. nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 29, 2019, 5:15 PM, atnaujinta Nov 30, 2019, 9:29 AM

Penktadienio pavakare socialiniame tinkle „Facebook“ jo vartotojai pradėjo dalintis informacija apie smarkiai suaktyvėjusius pareigūnus Geležinio Vilko g. ir Savanorių pr.

Žmonės vieni kitus informavo, kad Geležinio Vilko g. ties Baltupiais (važiuojant Molėtų pl. link) policija net blokavo abi juostas ir sustabdė eismą.

Vilniaus policijoje lrytas.lt sužinojo, kad buvo gaudomi degalų vagys. Apie 16 val. 52 min. nesusimokėje jie spruko iš degalinės „Skulas“, esančios J.Kazlausko g. Degalinės operatorius savo automobiliu pradėjo bėglius persekioti, tuo pačiu informuodamas pareigūnus apie judėjimo kryptį.

Visų pirma vagys spruko Kalvarijų g. link, tačiau kažkurioje vietoje policiją pasiekė ne visai tiksli informacija, tad įtariamųjų paieškai mestos itin gausios pajėgos.

Galiausiai ties Žemaitės g. ir Savanorių pr. sankirta gausybė ekipažų apsupo, pasak liudininkų, automobilį BMW ir antrankiais surakino kelis juo važiavusius jaunuolius.

Vėliau paaiškėjo, kad įtariamųjų automobilyje rastos 7 degalų talpos, aptikta ir narkotikų, automobilio valstybinis numeris buvo vogtas.

Šeštadienio rytą Vilniaus policija pranešė, kad dėl šio įvykio sulaikyti trys vyrai (gimę 1998 m., 1998 m. ir 1980 m.). Pirminiais duomenimis, jie įtariami iš degalinės pavogę 130,18 litrų benzino už 148,28 eurų.

Vyrai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.