Šiauliuose ir Panevėžyje rasti du „Audi Q5“: automobiliai vogti, kėbulo numeris suklastotas

Šiauliuose ir Panevėžyje aptikti du automobiliai „Audi Q5“, kurie buvo atsidūrė organizuotų nusikaltėlių gaujų rankose. Ypač smarkiai nukentėjo 36 metų moteris iš Panevėžio rajono, kuri nusipirkusi mašiną penktadienį norėjo ją įregistruoti, tačiau išaiškėjo, jog ji dar praėjusių metų liepą buvo pagrobta Prancūzijoje, buvo paskelbta jo paieška.

 Policijos pareigūnai aptiko du automobilius Audi Q5, kurie buvo atsidūrę mašinvagių gaujos rankose.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Policijos pareigūnai aptiko du automobilius Audi Q5, kurie buvo atsidūrę mašinvagių gaujos rankose.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2019, 11:31 AM

„Regitros“ darbuotojai apie vagystę nedelsdami pranešė policijai, pareigūnai iškėlė baudžiamąją bylą. Nežinia, ar didelę sumą sumokėjusi moteriai kada nors pinigai ar bent jau jų dalis bus sugrąžinti.

Kriminalistai pataria pirkėjams prieš įsygyjant automobilius kuo atidžiau tikrinti jų istoriją. Tai galima padaryti internete, Lietuvoje veikiančių transporto priemonių gamintojų atstovybėse.

Šialiuose, Tilžės gatvėje automobilyje „Audi Q5 Coupe“ ketvirtadienį kratą atlikę sostinės kriminalinės policijos pareigūnai nustatė, kad kėbulo numeris yra suklastotas.

Greičiausiai jis irgi buvo pavogtas užsienyje, o vėliau buvo panaudoti kito automobilio numeriai.

Abu automobiliai pristatyti į policijos saugojimo aikšteles.

Neabejojama, jog šiuos „Audi“ pagrobimus, numerių klastojimą įvykdė tarptautinė nusikaltėlių grupuotė, veikianti ir Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.