Internete išplatintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas smurtas prieš jauną moterį

Dažnai gaunami pranešimai apie smurtinius konfliktus, tačiau šiais laikais, kuomet kiekvienas naudojasi internetu, smurto protrūkiai viešinami ir socialinėje erdvėje. Šįkart buvo užfiksuotas vaizdo įrašas, kuomet, kaip įtariama, Mažeikiuose, buvo smurtaujama prieš jauną moterį.

Asociatyvi nuotr.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2019, 10:04 AM, atnaujinta Dec 5, 2019, 11:09 AM

Kaip pranešė Telšių apskrities VPK, trečiadienį, socialiniame tinkle „Facebook“ patalpintas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota kaip tiksliai nenustatytu laiku, galimai Mažeikiuose, Draugystės gatvėje, bendro naudojimo koridoriuje nenustatyta moteris su nenustatytu vyriškiu smurtauja prieš 27-erių moterį.

Įtariamieji nustatinėjami.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Lrytas.lt žurnalistai susisiekė su Telšių apskrities VPK atstove Edita Ubartiene, kuri pakomentavo, kad vaizdo įrašą socialiniame tinkle pamatė Telšių apskrities pareigūnė.

„Galimai smurtavęs vyras (gim. 1988 m.) ir nukentėjusi moteris yra su sveikatos problemomis. Su nukentėjusia mergina buvo susisiekta, tačiau ji nenorėjo bendrauti su pareigūnais, skundo nepateikė, dėl ko ir ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Vėliau, tikslinant aplinkybes, ikiteisminis tyrimas gali būti perkvalifikuojamas. Šie kaimynai nuolat konfliktuoja, policija kviečiama ne pirmą kartą“, – komentavo atstovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.