Akmenės rajone sučiupta plėšikė

Akmenės policijos pareigūnai greitai sučiupo įtariamąją merginą, kuri su bendrininku bandė apiplėšti pensininkę.

 Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai vieną įtariamąją sulaikė ir uždarė į areštinę, o jos bendrininko tebeieškoma.<br> M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
 Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai vieną įtariamąją sulaikė ir uždarė į areštinę, o jos bendrininko tebeieškoma.<br> M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2019, 9:43 AM, atnaujinta Dec 8, 2019, 9:53 AM

Į 79 metų moters namus Akmenės rajono Paeglesių kaime nekviesti svečiai įsibrovė šeštadienio ankstų rytą. Apie 6 val. laukujas duris išlaužusi pora įsiveržė į vidų ir užpuolį šeimininkę.

Plėšikai mušė bejėgę pensininkę, reikalavo pinigų, vertingų daiktų, grasino sudeginti sodybą. Planas nepavyko, nes moteris nieko neturėjo, todėl nusikaltėlių pora spruko.

Pagalbą išsikvietusi nukentėjusioji buvo nugabenta į ligoninę. Medikai nustatė daugybinius galvos, kūno sumušimus, suteikė būtinąją pagalbą ir išleido gydytis į namus.

Ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo pradėję kriminalistai tą pačią dieną sulaikė įtariamąją 18 metų merginą. Jos bendrininko ieškoma. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.