Degtinės vogti į parduotuvę atėjęs panevėžietis apie savo ketinimus visų pirma pranešė apsaugai

Degtinės nusprendęs pasivogti panevėžietis visų pirma užėjo pas apsaugą ir pranešė apie savo ketinimus. Tuomet nuėjo ir ramiausiai pasivogė butelį su alkoholiu. Ką tuo metu veikė apsauga, kol kas nežinoma.

Degtinės vogti į parduotuvę atėjęs panevėžietis apie savo ketinimus visų pirma pranešė apsaugai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Degtinės vogti į parduotuvę atėjęs panevėžietis apie savo ketinimus visų pirma pranešė apsaugai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-08 10:41, atnaujinta 2019-12-08 10:47

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, gruodžio 7 d. apie 10 val. 43 min. apsaugos darbuotojas (gim. 1997 m.) pareigūnams pranešė, kad apie 20 val. 27 min., Panevėžyje, Klaipėdos g., į prekybos centro apsaugos kabinetą atėjo nepažįstamas asmuo su metaliniu strypu rankoje.

Vyras pasakė, kad eina vogti degtinės ir kad niekas jo nestabdytų. Tuomet jis nuėjo į parduotuvės salę ir atvirai pavogė iš lentynos butelį degtinės.

Nuostolis – 9,99 eurų.

Apie tai, kad įtariamasis būtų sulaikytas policija nepraneša. Taip pat nepranešama ir tai, ką veikė parduotuvės apsauga po to, kai atėjūnas prisipažino atvykęs vogti.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.