Panevėžio policija likvidavo narkotikų laboratoriją, vienas įtariamųjų – policininkas

Panevėžio policija praneša apie sėkmingą operaciją likviduojant narkotikų auginimo ir gamybos laboratoriją. Sulaikyti trys įtariamieji, vienas jų – policininkas.

 Panevėžio policija likvidavo narkotikų laboratoriją, vienas įtariamųjų – policininkas.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Panevėžio policija likvidavo narkotikų laboratoriją, vienas įtariamųjų – policininkas.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2019, 4:09 PM, atnaujinta Dec 11, 2019, 4:42 PM

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK pranešime, po sėkmingai atlikto tyrimo Panevėžio apskrities VPK Imuniteto ir vidaus tyrimo skyriaus pareigūnai, vadovaujami Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorų, padedant kitų padalinių pareigūnams, surado narkotikų laboratoriją – nelegaliai auginamas ir realizavimui ruošiamas narkotines medžiagas kanapes tam specialiai įrengtoje ir pritaikytoje bei apsaugotoje patalpoje.

Antradienį buvo sulaikyti trys asmenys, kurie įtariami neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis su tikslu jas parduoti ar kitaip platinti. Įtariama, kad asmenys veikė organizuotoje grupėje.

Panevėžio apskrities policijos bendruomenę labiausiai šokiravo tai, kad vienas iš įtariamųjų – jų kolega policijos pareigūnas.

Visi trys įtariamieji trečiadienį buvo pristatyti į teismą, kur jiems skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Tyrimas tęsiamas, įtariamųjų gali daugėti.

Visi trys įtariamieji trečiadienį buvo pristatyti į teismą, kur jiems skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

„(Sulaikytasis – BNS) pareigūnas nėra vadovaujančioje pozicijoje“, – BNS sakė policijos departamento Imuniteto valdybos viršininkas Elanas Jablonskas.

„Pati policija išaiškino šį įvykį (...) tenka apgailestauti, kad žmonės pasirenka įvairių būdų pasipelnyti“, – pridūrė jis.

Jis teigė, kad tiki, jog kiti policijos pareigūnai pasimokys, nes policijos imunitetas visada tikrina ir vertina bet kokią informaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.