Vilniaus kriminalistams įkliuvo automobilius apvogę baltarusiai

Sostinės kriminalistams su įkalčiais įkliuvo du vyrai, „apšvarinę“ ne vieną automobilį. Paaiškėjo, kad sulaikytieji – Baltarusijos Respublikos piliečiai (gim. 1978 m. ir 1979 m.). Abu jie atsidūrė areštinėje.

Kriminalistams įkliuvę įtariamieji baltarusiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Kriminalistams įkliuvę įtariamieji baltarusiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Vagysčių įkalčiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Vagysčių įkalčiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 13, 2019, 2:40 PM

Sostinės kriminalistams išsiaiškinus, kad padaugėjo vagysčių iš automobilių nuskaitant jų apsaugos sistemų signalus, ketvirtadienį, apie 14 val. Vilniuje, Ozo gatvėje, prie vieno iš prekybos centrų, pareigūnai sulaikė du vyrus – jie, pasiskirstę vaidmenimis, apvogė automobilį „Hyundai i30“ bei pasikėsino apvogti „VW Passat“.

Pas sulaikytuosius rasta dalis pavogtų daiktų. Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių. Bus sprendžiamas klausimas dėl įtariamųjų suėmimo.

Policijos pareigūnai įtaria, kad šie Baltarusijos Respublikos piliečiai yra padarę ir daugiau panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų, todėl nukentėjusių nuo šių asmenų, prašo susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus tyrėjais tel. 8 700 65377 arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.